2011. december 29., csütörtök

Új,extra csajos C&A extra skinny farmer 116-122 - Jelenlegi ára: 2 600 Ft


 
 
Extra csajos C&A  cső farmernadrág címkés 122-es méretben, az idei kollekcióból.
Nyár elején vettem, de csak a címke került le róla, még mosva sem volt, mivel nagyon kicsi lett : ( vékonyka kislánynak ajánlom.
Anyaga enyhén elasztikus farmer, , dereka belső gumival méretre gombolható, kérlek alaposan ellenőrizd a mért adatokat, az én lányom 122-es is, vékony is  és rajong a cső farmerekért, ez egy hibátlan, teljesen új és tökéletes darab, de szerintem inkább 116-os méret.
Eredeti ára 3. 590 forint volt, ha jól emlékszem.
derék max 27, 5 cm, szűkíthető kb 22 cm-re,
 
Ezt az aukciót csak 3 termék megvásárlásakor zárom le idő előtt kikiáltási áron, ha még nem érkezett rá licit, megértésedet köszönöm szépen!
 
 
 
 
A fotókon előfordulhat egy visszatérő kerek szürkés pötty, nem a ruha, hanem a fényképezőgépem hibája, elnézést érte!! A hibákat minden esetben külön jelzem!
Licitálás előtt kérlek olvasd el saját oldalamat. Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat, illetve azokat, ahol ezt külön jelzem!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 13:40
. Új,extra csajos C&A extra skinny farmer 116-122 - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Fontos