2011. április 25., hétfő

Laáb Ágnes: Számviteli alapok - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Számviteli alapokA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
A szerző véleménye szerint a számvitel az üzleti élet nyelve, egy nemzetek feletti kommunikációs eszköz, ezért minden, az üzletet tanuló egyetemi hallgatónak és azzal már foglalkozó üzletembernek szüksége van rá. Az egyetemi alapfokú (BSc) képzéshez készült tananyag tizenkét részben ismerteti a felsőfokú gyakorlati képzésben részesülők számára szükséges ismereteket. A hallgatók és más érdeklődő olvasók megismerkedhetnek a számvitel kialakulásával, fejlődésével, a könyvvezetés alapjaival, az újratermelési folyamat könyvviteli szempontok szerinti leírásával, a vagyon és a gazdasági eredmény számbavételéhez szükséges ismeretekkel. Külön fejezetek foglalkoznak a pénzügyi és számviteli fogalmak elkülönítésével, a költségek elszámolásával és a vállalati stratégiát támogató vezetői számvitel legfontosabb tudnivalóival. A szöveggyűjtemény című rész egyebek mellett közérthető stílusban ismerteti az elmúlt évek gazdasági életének híres és hírhedt eseteit számviteli szempontból. A könyv végén találjuk a könyvviteli segédleteket tartalmazó függeléket, a forrásmunkák jegyzékét és a tárgymutatót. ISBN: 978-963-279-160-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 04:55
. Laáb Ágnes: Számviteli alapok - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos